Články

Zabezpečení oslav konce roku

22. 12. 2015

Plánujete novoroční večírek či firemní párty? Zajištění bezpečnosti je jednou ze základních oblastí, na kterou by se pořadatelé měli zaměřovat. Ti mohou při řešení ostrahy čelit hned několika problémům. V dnešním článku se podíváme na pár rad pro bezpečnější organizaci a průběh novoročního veselí.

11 tipů pro bezpečnější Vánoce

17. 12. 2015

Trestná činnost v čase Vánoc je smutnou realitou. Mnoho lidí se v tomto období bohužel stane obětmi loupeže či krádeže. Zatímco tedy pomalu dokončujete poslední přípravy na Vánoce, zajištění bezpečnosti Vašeho domova by mělo být prioritou. Zvýšená opatrnost se v tomto čase rozhodně vyplatí.

Bezpečnost v nákupních centrech během Vánoc

11. 12. 2015

V dnešním článku se podíváme na rady a tipy pro zajištění bezpečnosti v nákupních centrech. V předvánočním období jsou právě tyto prostory nejvíce navštěvované zákazníky. S tím také samozřejmě roste kriminalita. Nákupní centra se totiž stávají cílem zlodějů či kapsářů, kteří využívají nepřehlednou situaci pro svou činnost.

Bezpečnostní služba pultu centrální ochrany

27. 11. 2015

Pult centrální ochrany patří k nejmodernějším bezpečnostním systémům. Efektivně přispívá k prevenci bezpečnostních rizik a zajišťuje rychlé řešení případných bezpečnostních situací. Ve článku se můžete dočíst něco málo z historie této formy ostrahy a také jak proces ostrahy funguje.

Podpora zaměstnanosti OZP

19. 11. 2015

Poskytovatelé náhradního plnění se často zaměřují pouze na výhody, které může získat Vaše firma odběrem podpůrných služeb nebo zboží, které nabízejí. Často se tak opomíjí společenský rozměr, který zavedení povinného podílu zaměstnávání OZP má. Právě na toho téma se soustředíme v dnešním článku.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...