Zabezpečení oslav konce roku

Organizace večírku či oslavy může být velmi stresující. Zajištění bezpečnosti majetku a hostů v průběhu akce je velmi důležitým bodem plánování jakékoliv akce. Novoroční párty a večírky slouží k oslavení končícího roku. Mnoho firem pořádá různé akce a benefity pro své zaměstnance a klienty a všem se plní kalendáře. Většina akcí proběhne v pořádku a nenastanou žádná bezpečnostní rizika. Ovšem napadení, poškození majetku či krádež jsou neustále nepříjemnou realitou i v tuto slavnostní dobu. Dobrá ostraha novoročních akcí významně redukuje potenciální bezpečnostní problémy a působí také jako prevence případnému neštěstí.

Co zvážit, najímáte-li bezpečnostní agenturu

Mnoho pořadatelů se rozhodne najmout na zajištění události profesionální bezpečnostní agenturu. Na českém trhu existuje mnoho bezpečnostních agentur, a tak může být výběr té správné složitější. Důležité je zodpovědět si dopředu tyto otázky:

Co od agentury očekáváte? 

  1. Budete chtít kontrolovat, kdo vstupuje na akci (například kontrola průkazů totožnosti)?
  2. Jakou úroveň ochrany požadujete?
  3. Chcete monitorovat úroveň hluku pro zabránění rušení klidu?

Pokud budete přesně znát své požadavky, můžete zúžit seznam bezpečnostních agentur na ty, které nabízejí přesně ty služby, které požadujete. Přejete si, aby byl pracovník ostrahy schopný komunikace v angličtině? Soustřeďte se na ty agentury, které jsou schopné takovou službu klientům poskytnout. Nenastane tak situace, že agentura nebude schopna splnit nějakou Vámi požadovanou bezpečnostní službu.

  • U bezpečnostních agentur se dívejte na to, zda mají dostatečnou praxi v oboru, garantují profesionalitu svých služeb a jsou pojištěné proti škodě.

Co požadovat od pracovníka bezpečnostní agentury 

Pokud jste se již rozhodli pro konkrétní bezpečnostní agenturu, stále je zde několik věcí, které je dobré zvážit před započetímbezpečnostní služba zabezpečení akcí při novoročních oslavách  spolupráce. Co byste měli požadovat od pracovníka bezpečnostní agentury: 

  • Pracovník fyzické ostrahy by měl být přátelský, ale rázný. Neměla by mu dělat problémy komunikace s účastníky ani organizátory v průběhu akce.
  • Pokud si najmete nezávislého pracovníka ostrahy, který nepracuje pod žádnou profesionální bezpečnostní agenturou, nemáte stejnou jistotu toho, že strážný je skutečně kvalifikovaný a pojištěný proti škodám do odpovídající výše.

Vybavení pracovníka ostrahy 

Záleží na typu akce a požadavcích pořadatelů, zda budou pracovníci ostrahy oblečeni ve firemním stejnokroji či jiném požadovaném oblečení. V každém případě je dobré oddělit je vizuálně od zbytku hostů. Můžete se také rozhodnout, zda chcete, aby byla ostraha ozbrojená a čím. Ovšem i neozbrojená ostraha je vycvičena tak, aby zajistila pořádek a zabránila případným výtržnostem.

Zabezpečení akcí se Sipadanem 

Bezpečnostní agentura Sipadan a.s. poskytuje mimo jiné i služby pro zabezpečení akcí. Při výkonu ostrahy čerpá z bohatých zkušeností a garantuje profesionalitu svých služeb. Odpovídá také za možné ztráty či škody na střeženém majetku. Navíc je schopná také zajistit úklid po skončení akce, což je velmi praktické. Podívejte se sami na nabídku bezpečnostních služeb od Sipadanu. Uděláte si tak představu o tom, jaké služby můžete využít pro zajištění ostrahy Vašeho večírku či oslavy. V případě jakýchkoliv dotazů můžete využít na webových stránkách nezávazné objednávky či kontaktů na jednotlivé pobočky podle regionů.

Zdroj:

http://www.eventmarketer.com/article/event-security-10-tips-for-ensuring-your-event-is-safe

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...