Články

Co je to property management?

12. 11. 2015

SIPADAN a.s. nabízí mimo jiné také služby property managementu. Jaké služby si pod tímto termínem představit?

Garance kvality

22. 10. 2015

Při výběru firmy, která s vámi bude úzce spolupracovat, je důležité vědět, že se na ni můžete stoprocentně spolehnout. Garance kvality je především důležitá u firem, které vám zajišťují bezpečnostní a organizační služby. Svěřujete jim nejen ostrahu nad vašimi objekty, ale spoléháte na ně i při organizaci různých akcí či monitoringu budov. Potřebujete mít tedy jistotu, že v případě jakýchkoliv problému bude společnost schopná rychle a profesionálně reagovat. Výběr té správné agentury, která vám bude služby zajišťovat, je tedy naprosto zásadní.

Co vás nejvíce zajímá z oblasti náhradního plnění

21. 10. 2015

Připravili jsme pro vás odpovědi na nejčastější dotazy kladené ohledně náhradního plnění. Právě nyní je nejlepší čas začít přemýšlet nad řešením náhradního plnění pro nadcházející rok 2016. Máte tedy možnost seznámit se s problematikou poskytování služeb v rámci náhradního plnění s dostatečným předstihem. Pro nadcházející rok si tak budete moci propočítat, kolik byste touto cestou mohli ušetřit a jaké užitečné služby máte šanci získat pro svou společnost.

Výhody spolupráce s bezpečnostní agenturou

01. 10. 2015

Disponujete objekty či budovami a rádi byste je zabezpečili proti případným rizikům? Pořádáte jakékoliv akce a chcete mít jistotu, že nedojde k žádným nebezpečným situacím a veškeré hrozby budou včas detekovány? Možná zvažujete nad objednáním bezpečnostních služeb u agentury a rádi byste věděli, jaké výhody vám tato spolupráce může přinést.

Údržba a úklid zeleně? Podzimní měsíce jsou ideální pro péči o zahradní plochy!

17. 03. 2015

Zefektivněte veškerou činnost týkající se zeleně. Nyní je ten nejlepší čas. Správa budov není jednoduchou činností. Čisté a uklizené prostředí je jednou ze základních vizitek, jak firem či úřadů, tak i sportovišť nebo kulturních center. Zajistit úklid vnitřních a vnějších prostor, ať už jsou to kanceláře nebo komerční či průmyslové objekty, může tedy znamenat spoustu zbytečné administrativy a práce. Tento čas byste jinak mohli využít mnohem efektivněji a soustředit se na svou hlavní činnost.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...