Výhody spolupráce s bezpečnostní agenturou

Jaké jsou výhody bezpečnostních služeb poskytovaných agenturou Sipadan a.s.

Disponujete objekty či budovami a rádi byste je zabezpečili proti případným rizikům? Pořádáte jakékoliv akce a chcete mít jistotu, že nedojde k žádným nebezpečným situacím a veškeré hrozby budou včas detekovány? Možná zvažujete nad objednáním bezpečnostních služeb u agentury a rádi byste věděli, jaké výhody vám tato spolupráce může přinést.

Připravili jsme pro vás v bodech šest výhod, které získáte spoluprací s bezpečnostní agenturou Sipadan a.s

  1. Rychlé reakce

    Na rozdíl od policejních složek jsme jako soukromá firma schopná reagovat okamžitě. Pokud například někdo nedovoleně vnikne na vaše pozemky, do příjezdu policie může uplynout více jak 15 minut. Do té doby vám na majetku může vzniknout nemalá škoda. Bezpečnostní agentura Sipadan je připravena reagovat v rámci minut či sekund. Pokud se tedy strachujete o narušení bezpečnosti vašich objektů, přítomnost ostrahy je ideálním řešením pro minimalizaci rizik.

  2. Proškolení

    Stejně jako členové policejních složek si i zaměstnanci bezpečnostních agentur prošli důkladným proškolením a tréninkem. Pracovníkům ostrahy také podle vašich požadavků poskytneme výbavu a uniformy. Jsme schopni zajistit i pracovníky v civilu či se cvičeným psem. 

  3. Dálková ostraha

    Bezpečnostní agentura Sipadan zajistí mnohem více než jen rychlé řešení rizikových situací. Děláme také maximum pro jejich předcházení. Můžete tedy využít systému pochůzek, dálkového monitoringu objektu pomocí bezpečnostních kamer či pultu centrální ochrany. Všechny tyto služby jsou v nabídce společnosti Sipadan, a vy si tak pouze vyberete ty, o které máte zájem.

  4. Ušetříte čas a peníze

    Využití služeb bezpečnostní agentury vám může ušetřit velký obnos peněz. Pokud byste sami měli najmout zaměstnance, kteří by se vám starali o bezpečnost, vyškolit je a zase o ně časem přijít, budete muset znovu zaškolovat někoho jiného. Sipadan a.s. je schopný nabídnou již proškolené profesionály, a ušetří tak vaší společnosti nemalé náklady na jejich trénink. Díky tomu se bude také moci vaše společnost soustředit na svou hlavní činnost.

  5. Můžete využít služby v rámci náhradního plnění

    Výhodou spolupráce se Sipadanem není jen fakt, že dostanete profesionální bezpečnostní služby. Můžete je navíc odebírat v rámci náhradního plnění, a splnit si tak svůj povinný podíl o zaměstnání OZP. Aktuálně jsme pro vás připravili sekci náhradní plnění 2016, ve které se můžete podívat na možnosti náhradního plnění v nadcházejícím roce.

  6. O všem jste informování

    O veškeré činnosti vás budeme průběžně informovat. Vy tak budete mít kompletní přehled nad bezpečností ve vaši objektech. 

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...