Náhradní plnění 2016

 Náhradní plnění 2016

Aktualizováno 1. 6. 2016

Služby v rámci náhradního plnění

Kontaktujte nás ohledně služeb, které vám naše společnost nabízí pro rok 2016. Lze je také navzájem kombinovat. Splníte tak svou povinnost povinného odvodu státu za OZP. Získáte užitečné a podpůrné služby pro svou firmu, podpoříte zaměstnávání občanů se zdravotním postižením a ušetříte na odvodu státu. Naše firma disponuje dostatečným počtem zaměstnanců a máme pobočky po celé České republice.

 

Splňte povinný podíl pro rok 2016

I v roce 2016 jsme schopni zajistit služby v rámci náhradního plnění. Každá firma, která má více než 25 zaměstnanců, je povinna zaměstnávat osoby se zdravotním postižením (OZP) a to do povinné výše 4% z celkového počtu zaměstnanců. V případě nesplnění této povinnosti vyvstává nutnost finančního odvodu do státního rozpočtu.

Možnost náhradního plnění

Elegantním a ekonomicky výhodným řešením pro větší firmy je možnost využít náhradní plnění. Pokud ve vaší firmě nemůžete přímo zaměstnávat osoby se zdravotním postižením a zároveň chcete ušetřit na odvodu státu, je náhradní plnění ideálním řešením. Stačí objednat služby u dodavatele, který zaměstnává více jak 50% OZP. Právě takovým dodavatelem je společnost SIPADAN a.s. Jsme schopni zajistit profesionální bezpečnostní, úklidové a organizační služby podle vašich potřeb.

Kontaktujte nás:

Podívejte se, kde všude máme své pobočky, a objednejte si služby podle vašeho kraje. Operujeme po celé České republice.

Kalkulačka náhradního plnění

Spočítejte si na naší kalkulačce náhradního plnění své náklady pro rok 2016 a zjistěte, kolik peněz můžete díky našim službám ušetřit.

Základem je rychlé jednání

Poskytovat náhradní plnění lze jen do zákonem stanovené výše, která limituje dodavatele náhradního plnění. Ta se stanovuje za každého pracovníka OZP. Proto doporučujeme využít naše služby náhradního plnění 2016 co nejdříve.

Odvod státu za povinný podíl

V případě, že nezaměstnáváte OZP v povinném poměru, vzniká vám nutnost finančního odvodu státu. Za jednoho nezaměstnaného OZP zaplatíte 2,5 násobek průměrné měsíční mzdy, která v roce 2016 činila 27 000 Kč. Částka, kterou tedy musíte uhradit se rovná 67 500 Kč. S náhradním plněním můžete právě tuto sumu ušetřit. Ohlídejte si tak povinný podíl pro rok 2016.

Jak i v roce 2016 ušetřit?

Aktuálně nabízíme bezpečnostní, úklidové a organizační služby, které lze odebírat v rámci náhradního plnění. Naše agentura disponuje letitými zkušenostmi v oboru a jsme tedy připraveni pečlivě plnit vaše požadavky i v roce 2016. Rádi a ochotně se přizpůsobíme vašim přáním.

Užitečné odkazy

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...