Co je to property management?

V dnešním článku se zaměřujeme na služby, které SIPADAN a.s. poskytuje v rámci property managementu, a které můžete využít pro zlepšení chodu vašich objektů či budov.

Co se skrývá pod termínem property management?

Možná už jste tento termín zaslechli, ale nejste si úplně jistí, co se pod tímto výrazem skrývá. Spojení slov pochází z angličtiny a znamená doslova správu budov (property = nemovitost, management = správa). Property management se zaměřuje na administrativní a ekonomickou správu budov a obchodní stránku, která spadá do správy majetku.

Pokud si zajistíte externí služby property managementu, co všechno můžete očekávat?

Služby od property managementu zajišťují každodenní operace týkající se správy nemovitostí. Můžete si takto nechat spravovat různé typy budov od rodinných domů, přes administrativní či průmyslové budovy až po kulturní či sportovní centra.  Rozsah služeb se pak liší podle smlouvy, kterou mezi sebou uzavřete. 

O jaké služby se může jednat?

Rozsah služeb je veliký, pro ukázku si uveďme alespoň některé. Podrobnější informace naleznete v sekci o property managementu. V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. Můžete tak učinit skrze nezávaznou poptávku, kterou lze na stránkách vyplnit a odeslat, nebo se podívejte do sekce kontaktů. Mezi služby nabízené v rámci property managementu například patří:

Informace o službách property managementu bezpečnostní agentury SIPADAN a.s.Výběr nájemného - pokud vlastníte a pronajímáte více budov, tato služba Vám ušetří mnoho času

Vypracování rozpočtu na správu a údržbu budovy

Služby právního poradenství v oblasti správy budov a objektů

Jednání s nájemníky – kontrola a evidence plateb

Ekonomické služby, pod které spadá vyúčtování služeb či rozúčtování záloh

Mezi samozřejmosti poskytovatele property managementu patří znalost aktuální legislativy týkající se daného tématu.

Možnost odběru služeb pro náhradní plnění

Od společnosti SIPADAN a.s. navíc můžete veškeré tyto služby odebírat v rámci náhradního plnění. Více o tomto tématu se dočtete v samostatné sekci o náhradním plnění na našich stránkách.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...