Garance kvality

Jistota kvalitních služeb

Při výběru firmy, která s vámi bude úzce spolupracovat, je důležité vědět, že se na ni můžete stoprocentně spolehnout. Garance kvality je především důležitá u firem, které vám zajištují bezpečnostní a organizační služby. Svěřujete jim nejen ostrahu nad vašimi objekty, ale spoléháte na ně i při organizaci různých akcí či monitoringu budov. Potřebujete mít tedy jistotu, že v případě jakýchkoliv problému bude společnost schopná rychle a profesionálně reagovat. Výběr té správné agentury, která vám bude služby zajišťovat, je tedy naprosto zásadní.

Garance kvality se Sipadanem

Sipadan a.s. garantuje svým klientům kvalitu poskytovaných služeb. Na našich stránkách se můžete podívat na certifikáty, kterými naše společnost disponuje. Uvědomujeme si, že při řešení otázek bezpečnosti je stěžejní bezproblémová komunikace s klientem. Proto své klienty pravidelně informujeme o prováděných bezpečnostních službách a konzultujeme s nimi jejich kvalitu pro zajištění bezproblémového chodu střeženého objektu. Se zajišťováním bezpečnosti, organizačních služeb a správou nemovitostí máme letité zkušenosti a nadále zlepšujeme kvalitu poskytovaných služeb. Můžete si také prohlédnout reference od našich klientů.

Pojištění odpovědnosti

Agentura Sipadan a.s. je pojištěna u Kooperativy pro případ odpovědnosti za škodu, která by vznikla v souvislosti s předmětem podnikání na celkovou částku 150.000.000,- Kč.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...