Služby bezpečnostní agentury pro města a obce

Bezpečnost ve městech a obcích 

Při řešení bezpečnosti občanů ve městech a obcích existují dvě možnosti. Místní zastupitelstvo může zajistit provoz jednotky Policie ČR, která bude na pořádek dohlížet. Druhou možností, která se stává čím dál více populární, je využití služeb bezpečnostní agentury. Tato variabilita mezi soukromou a veřejnou formou bezpečnosti je velmi aktuální. Bezpečnostní služby od soukromých agentur jsou stále více využívány jako alternativa k veřejným formám ostrahy jak soukromými, tak vládními organizacemi. Výhod, které zajištění bezpečnosti od soukromé agentury poskytuje, je hned několik.

Cena bezpečnostních služeb

Soukromá bezpečnostní služba je pro mnoho měst a obcí bezpochyby levnější variantou. Proto se stává také čím dál více populární právě pro obce s malým rozpočtem, které nemají na udržování provozu jednotek Policie ČR prostředky. Využitím pořádkové služby pro města a obce od bezpečnostní agentury lze tedy výrazně odlehčit rozpočtu daného města.

Zefektivnění ostrahy

Využití služeb bezpečnostní agentury výrazně zefektivňuje ostrahu v daném městě či obci. Díky nejnovějším technologiím a postupům může agentura navrhnout bezpečnostní plán pro dané území. Navíc lze napojit požadované objekty na pult centrální ochrany, a zajistit tak ostrahu 24/7.

Bezpečnost na míru

Jak již bylo zmíněno, dobrá bezpečnostní agentura je schopná upravit ostrahu na míru tak, aby vyhovovala odběrateli.  Daná obec či město si mohou vybrat ze široké škály bezpečnostních služeb právě ty, které nejvíce vyhovují jejich představě o bezpečnosti občanů.

Pořádková služba pro města a obce od SIPADANU

Bezpečnostní služby od Sipadanu - Pořádková služba pro města a obceBezpečnostní agentura SIPADAN a.s.letité zkušenosti s poskytováním bezpečnostních služeb. Mezi těmito službami naleznete také pořádkovou službu pro města a obce. Pravomoci jednotek ostrahy jsou dostatečné k tomu, aby udrželi pořádek, zabránili výtržnictví a zajistili bezpečnost občanů. SIPADAN disponuje kvalitně proškolenými a vybavenými pracovníky ostrahy. Navíc garantuje kvalitu svých služeb.

Pořádková služba v rámci náhradního plnění

Bezpečnostní agentura SIPADAN působí také jako dodavatel služeb pro náhradní plnění. Zaměstnavatelé, kteří mají více jak 25 zaměstnanců, mohou využít této bezpečnostní služby pro splnění svého povinného podílu OZP.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...