Náhradní plnění 2021

Náhradní plnění je jedna z možností splnění povinného podílu OZP zaměstnanců. Ten musí ze zákona plnit zaměstnavatelé, kteří mají více než 25 zaměstnanců. Tito zaměstnavatelé jsou povinni zaměstnávat 4 % osob se zdravotním postižením v poměru k celkovému počtu zaměstnanců. Týká se soukromých i státních společností a organizací.

Možností jak splnit povinný podíl je hned několik

  1. Přímé zaměstnávání OZP, bohužel mnoho zaměstnavatelům předmět jejich podnikání tuto možnost zamezuje, stát proto zvolil alternativní možnosti.
  2. Finanční odvod státu za každou zdravotně postiženou osobu, kterou byste měli zaměstnávat, bez toho aniž byste dostali nějakou hodnotu protiúčtem.
  3. Náhradní plnění, oproti finančnímu odvodu státu, neodvedete pouze peníze do státní kasy, získáte navíc užitečné služby a zboží, jež uplatní každá firma.

Náhradní plnění od SIPADANU

Náhradní plnění připravujeme našim klientům na míru. Proto si nemusíte dělat starosti s nutnou administrativou spojenou s odběrem náhradního plnění. Pouze si vyberete ze širokých služeb naší společnosti, které budete pro náhradní plnění v roce 2021 chtít využít. O všechno ostatní se již postaráme my.

Výhody náhradního plnění

  • Splníte povinný podíl OZP zaměstnanců
  • Nemusíte zaměstnávat vlastní OZP
  • Vyhnete se finančnímu odvodu státu
  • Za své peníze získáte užitečné služby
  • Podpoříte osoby se zdravotním postižením

Jaké služby můžu v rámci náhradního plnění odebírat?

Nejvhodnějším řešením pro jakoukoliv společnost je odběr tzv. podpůrných činností. Každá společnost řeší na denní bázi úklid, zabezpečení, údržbu nebo office management. Taková činnost vyžaduje nejen finance na mzdy, ale je spojena i s řešením administrace, personalistiky a vyžaduje především čas. Čas je v dnešní době vzácný, a díky outsourcingu podpůrných služeb, ho můžete věnovat předmětu svého podnikání.

Profesionální společnost Vám zajistí například tyto služby:

Neváhejte a zažádejte si o odběr náhradního plnění co nejdříve. Splníte tak řádně povinný podíl a vyhnete se pokutě až ve výši 1.000.000 Kč.

Spočítejte si konkrétní výši náhradního plnění, využijte kalkulačku náhradního plnění.

Naším úkolem je vyřídit vše za Vás. Vložíme vše do „elektronické evidence" Ministerstva práce a sociálních věcí a na Vás bude jen odevzdat formulář „ohlášení plnění povinného podílu", který je nutné odevzdat do 15. února na Úřad práce ČR. To lze odevzdat v podobě elektronické nebo papírové.

Informace o registraci odběratele naleznete zde.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...