Zabezpečení průmyslových budov

Bezpečnostní služby pro průmyslové budovy 

Mezi průmyslové objekty patří celá řada budov. Může se jednat o výrobní haly, skladové prostory či další areály, které se využívají při průmyslu. V těchto objektech se nachází mnoho cenných stojů či vybavení. V některých případech se může jednat i o nebezpečné chemické látky, které by neměly přijít do špatných rukou. Zajistit kvalitní ostrahu v těchto objektech je tedy naprosto klíčové.

Nejefektivnější cestou pro prevenci případných rizik je zajištění služeb bezpečnostní agentury. Průmyslové objekty jsou často velmi rozlehlé, a tak je lepší na jejich dohled najmout skutečné profesionály, kteří budou také disponovat vhodnou bezpečnostní technikou. Průmyslové budovy se také často nacházejí na okrajích měst. Pokud jsou nedostatečně střežené, mohou se snadno stát terčem mnoha zlodějů či vandalů, kteří mohou způsobit svou činností nemalé škody.

Ostraha průmyslových budov se SIPADANEM

Bezpečnostní agentura SIPADAN a.s. působí na trhu již od roku 2002 a disponuje tedy více než 10 lety praxe. Mezi bezpečnostními službami, které nabízí, naleznete také ostrahu průmyslových budov a objektů. Ty můžete zabezpečit hned několika způsoby. Může se jednat například o:

bezpečnostní služby pro průmyslové objekty

Veškeré bezpečnostní služby lze upravit přesně na míru jednotlivým zákazníkům. Bezpečnostní agentura SIPADAN je schopná dodat pracovníky fyzické ostrahy a vybavit je podle požadavků. Při střežení průmyslových objektů se mnoho společností rozhodne ttaké využít služeb pochůzek ostrahy po areálu. Strážník může být doprovázen i speciálně trénovaným psem.

Efektivním způsobem zabezpečení průmyslové budovy je kromě fyzické ostrahy také již zmíněná ostraha dálková. V objektu se jednoduše nainstalují alarmy či bezpečnostní kamery, jejich činnost může sledovat pult centrální ochrany a monitorovat tak prostory 24/7. V mnoha případech se tak včas předejde významným škodám. Pult centrální ochrany je schopný ihned reagovat na vzniklou situaci a podle dopředu domluvených kroků ji ihned řešit. Takto mohou být i odlehlé průmyslové budovy neustále pod kontrolou.

Kombinace bezpečnostních služeb

Pro nejefektivnější zabezpečení průmyslových budov se doporučuje využít kombinace fyzické a dálkové ostrahy. Můžete například využít pochůzek v čase, kdy je průmyslová budova opuštěná a zároveň ji nechat nonstop střežit pomocí bezpečnostních kamer. Tak budete mít jistotu, že jsou prostory důkladně zabezpečené po celou dobu.

Bezpečnostní služby pro náhradní plnění

Velkou výhodou spolupráce s bezpečnostní agenturou SIPADAN je skutečnost, že působí také jako poskytovatel náhradního plnění. Mnoho průmyslových budov patří větším firmám, které disponují počtem zaměstnanců, jež přesahuje 25 osob. Podle zákona jim vzniká nutnost splnit povinný podíl na zaměstnávání OZP osob. Pokud firma nemůže vytvořit osobám se zdravotním postižením vhodné pracovní místo, může ještě využít náhradního plnění, a svou povinnost tak splnit náhradně. Pro aktuální náhradní plnění pro rok 2016 se můžete podívat na stránky SIPADANU.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...