Články

SIPADAN a.s. slaví 20 let

03. 03. 2022

Působíme na území celé České republiky již 20 let.

Ostrov Sipadan: podmořský ráj

17. 03. 2017

Často se nás ptáte, jak vznikl název naší společnosti. Každý vášnivý potápěč by věděl! Naši společnost jsme pojmenovali podle podmořského ráje a jednoho z nejkrásnějších ostrovů na světě. Na návštěvu ostrova se "stojí" fronty, my Vás tam, alespoň přeneseně, vezmeme hned.

Výběr vhodné bezpečnostní politiky

10. 03. 2016

Zajištění bezpečného a příjemného prostředí pro zaměstnance a klienty je velmi důležité. V budovách či prostorech samotných se pak mohou nacházet cenná zařízení či nebezpečné látky. Základním krokem pro docílení důkladné a efektivní ochrany je volba té správné bezpečnostní politiky.

Služby bezpečnostní agentury pro města a obce

02. 02. 2016

Bezpečnostní agentura SIPADAN a.s. nabízí také pořádkovou službu pro města a obce. Tato varianta zajištění bezpečnosti občanů může být pro mnoho lidí stále novinkou. Proto se na tuto službu zaměřujeme v dnešním článku. Dočtete se, jak výkon bezpečnostní služby probíhá a co všechno obnáší.

Zabezpečení průmyslových budov

06. 01. 2016

Téma bezpečnosti je aktuální nejenom pro soukromé domy či obchody. Při řešení bezpečnostních otázek je důležité také myslet na průmyslové budovy. Právě v nich se často nacházejí cenné pracovní stroje či další vybavení, a tak není dobré jejich ostrahu podceňovat.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...