Náhradní plnění 2015

Náhradní plněníKalkulačka náhradního plněníZaměstnávání OZPÚklidové službySlovník pojmůNáhradní plnění 2013Náhradní plnění 2014

Zákon o zaměstnanosti od roku 2012 zavedl změny v oblasti zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Tento zákon zaměstnavatelům s více než 25 zaměstnanci v pracovním poměru ukládá povinnost zaměstnávat osoby se zdravotním postižením a to ve výši 4% povinného podílu na celkovém počtu zaměstnanců.

Jak splnit povinný podíl?

Tento povinný podíl je možné naplnit několika způsoby, které je možné vzájemně kombinovat. Prvním způsobem je přímé zaměstnávání OZP v pracovním poměru, odvod do státního rozpočtu a další možností je náhradní plnění tzn. odebrání výrobků nebo služeb nebo zadávání zakázek subjektům, které zaměstnávají více než 50 % OZP.

Náhradní plnění 2015

Zajistíme vám náhradní plnění pro rok 2015

I do dalšího roku jsme připraveni aktivně podporovat zaměstnanost OZP a invalidních důchodců jejich přímým zaměstnáváním a to více jak 50% podílem našich zaměstnanců. To nám umožňuje poskytovat služby v rámci náhradního plnění.

Služby pro náhradní plnění 2015:

Pro splnění povinného podílu formou náhradního plnění je možnost u nás poptat služby v oblasti:

Pro náhradní plnění je možné využít všechny služby a jejich kombinace z naší nabídky, na základě Vašich požadavků vypracujeme vhodný program právě pro Vás.

Sjednejte si u nás služby náhradního plnění 2015 včas

Zákon stanovuje limit, který omezuje objem služeb a výrobků, který můžeme v daném roce v rámci náhradního plnění poskytnout všem odběratelům, a to ve výši 36násobku průměrné mzdy. Důležité je tedy poptat u nás služby náhradního plnění včas.

Co získáte pokud využijete naše služby pro náhradní plnění

  • Profesionální služby na špičkové úrovni,
  • Balíček služeb je upraven na míru Vaším požadavkům,
  • Zajistíme potřebnou administrativu,
  • Své finance efektivně využijete na smysluplné služby.

Reference bezpečnostní a úklidové agentury poskytující náhradní plnění

Přečtěte si ohlasy na práci bezpečnostní agentury SIPADAN. Můžete se podívat na naše současné či minulé zákazníky. Poskytujeme i služby pro náhradní plnění.

Další reference »

Kontaktujte nás pro zajištění bezpečnostních nebo úklidových služeb a náhradního plnění

Rádi s Vámi osobně probereme Vaše možnosti a doporučíme to nejlepší.

Tomáš Nováček

+420 602 257 767

Jaroslav Dolský

Výkonný ředitel

+420 725 739 016

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...